Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u Rijeci

Drama na ispitivanju: Osumnjičeni za ubojstvo urlao, pokušao se otrgnuti i pobjeći kroz prozor. Policajci ga jedva svladali

U pratnji trojice interventnih policajaca osumnjičeni za brutalno ubojstvo žene u kafiću u Rijeci priveden je jutros na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo. Stigao je miran, ali na samom ispitivanju navodno je radio ogromne probleme.

Samo ispitivanje trajalo je 40-ak minuta. Po izlasku se osumnjičeni opirao, sve je bilo na rubu incidenta. 

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo"

Trojica interventnih policajaca borili su se da ga savladaju pa im je u pomoć priskočio i četvrti te su ga naposljetku uspjeli ugurati u kombi, piše Novi list, koji dodaje da je i branitelj osumnjičenog bio vidno uznemiren.

"Svakako se radi o uznemirujućem događaju za ovaj grad. Kazneni postupak je tek započeo i održano je prvo ispitivanje. Ja, kao branitelj, s obzirom na to da se radi o tajnosti postupka, upućujem vas na županijsko državno odvjetništvo", rekao je Aris Šarunić.

Kako neslužbeno doznaje list, tijekom ispitivanja zgradom su odjekivali uznemirujući vriskovi i galama. Također se neslužbeno doznaje da su tijekom ispitivanja jedva uspjeli obuzdati osumnjičenog, koji se navodno u jednom trenutku pokušao otrgnuti i pobjeći kroz prozor. Nije se branio šutnjom, a iznio je i neke detalje zločina.

Zamjenica riječkog ŽDO-a Tea Radovani rekla je da će tužiteljstvo tražiti pritvor, a muškarca će teretiti za teško ubojstvo

"Zbog izuzetno brutalnog načina počinjenja djela njegovo je postupanje okvalificirano kao kazneno djelo teškog bojstva iz članka 111 stavak 1 točka 1 Kaznenog zakona. Sucu istrage Županijskoga suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnoga zatvora zbog opasnosti od bijega, opasnosti od ponavljanja kaznenoga djela, opasnosti utjecaja na svjedoke kao i zbog izuzetno teških okolnosti djela", pojasnila je Radovani.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene