Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dao joj drogu

Čeka se odluka o pritvoru: Muškarca koji se dovodi u vezu sa smrću djevojke u Sopotu privode sucu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred suca istrage priveden je muškarac kojeg policija sumnjiči da je dao drogu djevojci, koja je potom preminula, te da je njezino tijelo zamotao u tepih i odbacio u Novom Zagrebu.

U utorak ujutro pred suca istrage priveden je muškarac (30) kojeg se tereti da je dao drogu maloljetnici čije je tijelo prošle subote zamotano u tepih nađeno u novozagrebačkom naselju Sopot. 

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Ilustracija Drama u Karlovcu Palicom pretukao bivšu i njezina novog dečka: "Kasnije sam saznao da je prije hodala s njime"

Sudac će odlučiti hoće li mu odrediti pritvor. 

Muškarca, inače državljanina BiH, policija sumnjiči zbog kaznenog djela omogućavanje trošenja droge i kaznenog djela nepružanja pomoći. 

On je istražiteljima navodno rekao da je s djevojkom u petak navečer bio u stanu. Izgubio je svijest, a kada se probudio, djevojka je već bila mrtva. Uspaničio se i djevojku je zamotanu u tepih te odnio u 500-tinjak metara udaljen podrum.

Djevojka je navodno iz obiteljskog doma pobjegla u siječnju, a i prije je bježala od kuće. Njezina je baka za 24sata ispričala kako je obitelj u petak bila na policiji sa saznanjima o tome gdje bi mogla biti. Policija navodno ništa nije poduzela. 

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene