Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigao Antimon

Prvi stvarni transformer: Ovaj BMW E92 doista može stati na noge i pričati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Antimon još uvijek ne zna hodati i nije naoružan kao njegova braća iz filmova, ali svejedno izgleda užasno 'cool'.

Dvanaest inženjera iz tvrtke Letvision sa sjedištem u Ankari, očito zaluđenih Transformerima, igračkama koje su s godinama zaživjele u crtanim i igranim filmovima, predstavili su Antimona, BMW E92 koji može ustati na noge, mahati rukama, kimati glavom i pričati.

Pročitajte i ovo U odronu zemlje u rudniku zlata u Turskoj nestalo najmanje devet rudara Tragedija na istoku zemlje VIDEO Teška nesreća u rudniku zlata: Nestalo najmanje devet rudara. Dok traje potraga, pojavio se novi problem Mjesto pokušaja napada u Istanbulu oglasio se ministar Teroristički napad u Istanbulu: Zapucali na policajce ispred suda, ranjeno šestero ljudi

Antimon za sada još uvijek ne zna hodati i nije naoružan poput njegovih rođaka iz svijeta mašte, ali inženjeri uvjeravaju da će biti u mogućnosti dodati još poneku funkciju ukoliko nađu investitore.

Dapače, neke buduće "transformere" namjeravaju prodavati, ali još uvijek nije poznato kada i po kojoj cijeni, odnosno hoće li Antimonova braća i sestre biti u voznom stanju.

Naime, ovaj se prototip može kretati isključivo pomoću daljinskog upravljača, ali je zapravo bespilotni auto i ne može pružiti užitak vlasniku da se uz njega u prometu pravi važan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene