Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele se pokazati boljima od drugih

Žene džihadista osvajaju društvene mreže: Postavljaju fotografije svoje djece, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi se dokazale da su 'dostojne' života u kalifatu, supruge džihadista na društvene mreže stavljaju fotografije svoje djece.

Djevojke i žene koje su se napustile život na Zapadu i postale suprugama džihadista Islamske države osvajaju društvene mreže. Postavljaju fotografije svoje djece kao spavaju uz puške i pištolje, a fotografijama daju imena poput 'Mali terorist' i 'Generacija Kilafah'.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi?

EKSKLUZIVNO 'ISIS uzima samo glave. Ostali sve.'

Dok su na nekim fotografijama djeca tako malena da nisu ni svjesni što se oko njih događa, na drugim fotografijama su, primjerice, djeca od tri godine obučena u punu ratnu spremu s kalašnjikovim u rukama.

Osim promocije Islamske države, žene džihadista ovaj trend koriste i kako bi jedne drugoj pokazale koliko su predane i odlučne odgajati dijete u skladu s pravilima samoprozvanog kalifata, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene