Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudom preživjela

Vlak kilometrima vukao ženu kojoj je ruka zapela u vratima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Čak je nekoliko kilometara vlak u Bavarskoj vukao ženu, koja je čudom preživjela tu strašnu nesreću. 39-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a policija istražuje okolnosti tog događaja, koji začuđuje i kriminaliste.

39-godišnja žena iz Njemačke sišla je s regionalnog vlaka u ponedjeljak navečer između Donauwörtha (Bavarska) i Aalena (Baden-Württemberg) na postaji kroz vrata na strani okrenutoj suprotno od perona.

Kada je shvatila svoju pogrešku, htjela se vratiti u vagon, no vrata su se zatvorila i vlak je krenuo. Nažalost, u vratima joj je ostala zaglavljena ruka, dok je ona ostala s vanjske strane vlaka.

Pročitajte i ovo Nalet vlaka poznati detalji Nije se zaustavio na rampi, vlak mu pokosio vozilo

Vlak je nesretnu ženu vukao nekoliko kilometara dok strojovođa tijekom vožnje nije primijetio ženu koja visi iz vagona te pokrenuo hitno zaustavljanje vlaka, prenosi Fenix magazin.

Nesretna žena zadobila je teške ozljede stopala, nogu i gornjeg dijela tijela, priopćila je policija. Hospitalizirana je i nije životno ugrožena.

Pročitajte i ovo Uvala Vruja - 3 Uvala Vruja Bespravno gradio pa se žalio na odluku o rušenju: "Čekamo bagere i ako se ikad ukažu, bit će svečano dočekani"

Nije jasno kako su se vrata vlaka mogla otvoriti na pogrešnu stranu, a odgovore bi trebalo dati kriminalističko istraživanje.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene