Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Venecija na nogama

VIDEO Skočio s trokatnice u kanal, sad ga traži policija. Gradonačelnik poručio: ''Pokušavamo identificirati idiota''

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija traga za muškarcem koji je u Veneciji skočio s trokatnice u kanal u četvrtak.

Lajkovi na društvenim mrežama jedan su od imperativa današnjeg doba, a doći do njih nikad nije bilo lakše ili teže, ovisi tko na što i zašto cilja. 

Jedan mladić izveo je u Veneciji opasan pothvat, koji se posljednjih dana širi internetskim bespućima. 

Ne samo opasan, nego i glup, smatra gradonačelnik Venecije Luigi Brugnaro koji je mladića, za kojeg kaže da je turist, nazvao i idiotom.

Štoviše, na svom je Twitteru kazao da će mu dati potvrdu za glupost za čin koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Na snimci se može vidjeti kako osoba skače s krova zgrade koja ima tri kata u jedan od kanala te pada na trbuh, a potom izlazi iz kanala te se briše ručnikom koji mu dodaje drugi čovjek.

Pročitajte i ovo Ilustracija Adrenalin na najjače VIDEO Bungee jumping za pamćenje: Skočio na nagovor prijatelja, a onda je puklo uže - ''Bilo je jako visoko, pa sam zatvorio oči...''

I sam Brugnaro je objavio video dodavši da će muškarac i njegov suučesnik, koji ga je snimio, biti uhićeni.

"Pokušavamo ga identificirati, prijaviti njega i njegovog prijatelja koji je napravio glupi video za društvene mreže", rekao je Brugnaro, piše CNN.

Kazao je i da je poslao policiju u zgradu kako bi utvrdili kako je muškarac mogao ući u privatnu zgradu i doći do krova.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol i Oliver Várhelyi skandal u parlamentu VIDEO Pitanje HDZ-ova zastupnika iznerviralo europskog povjerenika: "Koliko još idiota ima ovdje?!"

"Riskirao je život tim skokom, ali on je i delikvent. Oni ne razumiju opasnost koju stvaraju u ovom gradu. Što da je ispod prolazio brod? Oni rade te gluposti na društvenim mrežama za lajkove", upozorio je Brugnaro.

Pozvao je sve koji su vidjeli video da pomognu identificirati muškarca, ali da ne lajkaju video na društvenim mrežama.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene