Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Suprugu zatekao u krevetu sa svećenikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se 39-godišnji Talijan vratio s posla, ostao je nemalo iznenađen prizorom koji je vidio - svoju suprugu u krevetu s lokalnim svećenikom.

Nakon što je otkrio šokantnu istinu, muškarac je odjurio u biskupov ured prijaviti svećenika, a situaciju je smirivala i policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo Tik tok svećenik - 2 modernizacija u crkvi Svećenik hit na TikToku: Prije zaređenja igrao nogomet s Livajom i Perišićem, a imao je i djevojke

Detalji ovog događaja u gradiću Chioggia u bizini Venecije objavljeni su jučer u talijanskim novinama, a lokalni je biskup Angelo Daniel potvrdio kako je zaljubljeni svećenik poslan u drugu župu.

53-godišnji svećenik, opisan je kao specijalist za Bibliju i bio je dobar prijatelj para, 39-godišnjeg supruga i 37-godišnje supruge koji ima dvoje djece.

‘Uvijek sam poštovao svećenika o kojem govorimo i nastavit ću ga poštivati. Ne možete odbaciti sve dobro što je jedna osoba napravila zbog samo jedne greške’, rekao je biskup.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene