Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na poslovnom putu

Poljski načelnik u Italiji pao s prozora i preminuo: Je li riječ o nesretnom slučaju?

Cagliari
Cagliari Foto: Getty Images
Poljski načelnik preminuo je nakon pada s prozora hotela u Italiji.

Noć s ponedjeljka na utorak bila je kobna za 44-godišnjeg poljskog načelnika koji je pao s četvrtog kata hotela u centru grada Cagliarija na Sardiniji i preminuo.

O nesreći je izvijestila Poljska tiskovna agencija (PAP), ali ni ona ni lokalna policija nisu imenovali muškarca za kojeg se prvo spominjalo da je gradonačelnik. Izvori su samo kazali da je bio u Italiji na nizu institucionalnih sastanaka.

Istražitelji su rekli da je muškarac sjedio na prozorskoj dasci i izgubio ravnotežu te se smatra da je riječ o nesretnom slučaju, naime, nije bilo tragova nasilja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čeka se obdukcija Odmor iz noćne more: 25-godišnji Slovenac pao s krova apartmana u Istri i poginuo

Pročitajte i ovo Helikopter hitne pomoći Na uskršnje jutro Dječak pao s balkona obiteljske kuće s visine dva i pol metra: Lakše je ozlijeđen

Načelnik poljske općine, koji je bio u posjetu s delegacijom svoje zemlje, pao je s prozora sobe u kojoj je bio s kolegom, javio je PAP, a pad se dogodio oko dva sata u noći, piše ANSA.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene