Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolabirao naočigled građana

FOTO Srušio se policajac na osiguranju kraljičine pogrebne povorke: Kolege ga odnijele na nosilima

Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 3
Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 3 Afp
Aktualno Galerija Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 4 Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 4 Foto: Afp Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 2 Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 2 Foto: Afp Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 3 Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 3 Foto: Afp +0 Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 1 Galerija 1/4 >>
Jedan od policajaca na dužnosti na sprovodu Kraljice Elizabete II. u Londonu srušio se, a u pomoć su mu pritekli mornari. Kolege su ga odnijele na nosilima.

Jedan od policajaca koji je bio na dužnosti na sprovodu kraljice Elizabete II. u Londonu je odnesen na nosilima nakon što je kolabirao.

Snimljen je kako leži na tlu, a oko njega su se okupile kolege i članovi Kraljevske mornarice kako bi mu pomogli.

Potom su ga na nosilima odnijeli s mjesta događaja.

Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 3 Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 1 (Foto: Afp)

Prije nekoliko dana srušio se stražar

Prije samo nekoliko dana, jedan od stražara onesvijestio se dok je stajao pokraj kraljičina lijesa u Westminsterskoj palači.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac Uživo za Dnevnik Nove TV U Londonu važna večer za novog kralja: "Ovo je njegovo vatreno krštenje"

Građane koji su satima čekali u redu kako bi odali posljednju počast kraljici šokirao je pogled na stražara koji se počeo njihati na nogama nekoliko trenutaka prije nego što se srušio.

Pročitajte i ovo Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 4 Najveći diplomatski skup Poslijednje pripreme u tijeku, najvažniji ljudi svijeta dolaze na ispraćaj kraljice: Evo tko nije pozvan

Današnja pogrebna služba opisana je kao "najveća sigurnosna operacija u britanskoj povijesti", s najmanje 10.000 policajaca i 1500 vojnika koji su formirali 10 kilometara široki prsten oko središta Londona.

Tijek pogreba iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene