Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Srbiji

Pretukao djevojčicu do smrti pa šokirao priznanjem: Cure detalji mučnog slučaja, dijete je pokušavalo pobjeći monstrumu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Poznati su novi detalji premlaćivanja dvogodišnje djevojčice u Srbiji. Policiji je njezin očuh priznao da je to učinio jer je djevojčica - plakala.

Majka djeteta (23) i očuh (25) uhićeni su u srijedu ujutro zbog smrti djevojčice (2). Iako je dijete preminulo u utorak, sumnja se da ju je očuh tukao i dan ranije. Djevojčica je od modrica bila plava od glave do pete, rekao je izvor.

Majka djevojčice uhićena je zbog sumnje da je znala kako njezin nevjenčani suprug tuče njezinu kćer. Navodno je to radio često, ali ga ona zbog toga nikada nije prijavila.

Istražitelji su pronašli iščupanu kosu djevojčice. Nađeni su i dokazi koji upućuju na to da je dijete bježalo od očuha, kao i tragovi krvi.

Očuh je policiji priznao da ju je tukao. "Plakala je. Uvijek me nerviralo kad je plakala. Nisam je puno tukao", citirao ga je izvor blizak istrazi. Susjedi su napomenuli da je zlostavljač udarao i psa.

"Jednom ga je susjed, umirovljeni policajac, prijavio da je zlostavljao psa. Psu je konopom vezao noge da ne može hodati. Tada je tog psa pretukao i bacio u dvorište napuštene menze. Pas je cvilio, a on ga je šutnuo. Susjed je to vidio, ispraznio kuću i prijavio ga", prepričali su susjedi stravične prizore.

Pročitajte i ovo Ilustracija Brutalno ubojstvo Strava u SAD-u: Majka ubijena ispred dvoje maloljetne djece na Valentinovo, svemu prethodila svađa

Djed ubijene djevojčice rekao je da je očuh udarao i njegovu ostalu unučad.

"Nitko od nas nije primijetio da je dijete zlostavljano, samo susjeda. Šogorica je rekla da je beba pala i da je tako umrla. Udario je starijeg unuka o tlo. Zvali su me da dođem po njega i otada dvoje djece živi sa sinom i sa mnom", zaključio je djed za Kurir.rs.

Očuh je optužen za počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji sa smrtnim ishodom, dok je majka djevojčice optužena za zapuštanje i napuštanje maloljetne osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene