Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalno ubojstvo

Strava u SAD-u: Majka ubijena ispred dvoje maloljetne djece na Valentinovo, svemu prethodila svađa

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Majka dvoje djece Alexandrija Cress Borys upucana je na parkiralištu na parkiralištu nakon svađe s drugom ženom na Valentinovo. S njom su bili njezina djeca - dvogodišnjak i beba.

26-godišnja Borys je kupovala s djecom u trgovačkom centru u mjestu Irmo u južnoj Karolini. Nakon toga, oko 16 sati, izbila je svađa s 23-godišnjom Christinom Harrison na prepunom parkiralištu.

Harrison je Borys upucala u leđa i pobjegla s mjesta događaja. Kasnije se sama predala policiji.

Za sada nije poznato što je bio povod svađi. "Prema onome što sam doznao, svađa je bila ili završena, ili je Alex odlazila. Upucana je u leđa", rekao je njezin suprug Tyler Borys.

Opisuje svoju preminulu suprugu kao sjajnu majku i suprugu, stilisticu i studenticu medicine koja je povremeno radila i kako dadilja.

Pročitajte i ovo Ilustracija podignuta optužnica Poznati jezivi detalji: Dostavljač paketa zadavio djevojčicu (7), policiji otkrio bizaran razlog

Na dan kad je ubijena, Borys je bila s njihovim dvogodišnjakom i bebom. Djecu je smjestila u auto netom prije pucnjave, piše WIS News.

Šef policije mjesta Irmo Bobby Dale rekao je u izjavi da se Borys i Harrison nisu poznavali prije pucnjave.

"Nažalost, ovo je situacija u kojoj su se temperamenti rasplamsali, a netko je dopustio da ih ljutnja nadvlada", dodao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija TRAJE OBDUKCIJA Drama u susjedstvu: Muškarac nakon svađe upucao ženu, to je treća ubijena žena u tjedan dana

Harrison je optužena za ubojstvo, nezakonito nošenje pištolja i posjedovanje vatrenog oružja. Pucnjava je potresla malo mjesto Irmo, a mnogi kažu da je trgovački centar Kroger središte grada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene