Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neobična nesreća

Sudar na autocesti: Kamion udario u oklopnjak, poginula američka vojnikinja

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vojnikinja (24) stajala je u otvoru oklopnog vozila, a uslijed nesreće u glavu ju je udario poklopac otvora. Od teških ozljeda preminula je u obližnjoj bolnici.

Američka vojnikinja (24) preminula je od teških ozljeda glave nakon što se oklopno vozilo u kojem je bila sudarilo s kamionom na autocesti A93 u Bavarskoj.

Neobična nesreća dogodila se 1. kolovoza kada se konvoj oklopnih vozila uključivao na autocestu, a u isto vrijeme kamion je išao desnim trakom. Pokušao se prestrojiti u lijevi, no ipak je došlo do bočnog kontakta s oklopnim vozilom tipa Stryker, izvijestila je policija, a prenose njemački mediji.

Pročitajte i ovo Smrtonosne kiše Smrtonosni tajfuni VIDEO Bila je to najjača kiša u 140 godina: Dramatični prizori nakon što su gradove poharale razorne oluje

Pročitajte i ovo Nevrijeme kratkotrajno smirivanje Stiže novo pogoršanje vremena, temperature će jako pasti: Dio Hrvatske pod meteoalarmom

Vojnikinja (24) stajala je u otvoru oklopnog vozila, a uslijed nesreće u glavu ju je udario poklopac otvora. Od teških ozljeda preminula je u obližnjoj bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene