Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogrešna dijagnoza

Rekli joj da ima migrenu, a ona idući dan umrla zbog tumora na mozgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragičan slučaj pogrešnog dijagnosticiranja bolesti potresa Veliku Britaniju. Mladoj Claire Gardner dijagnosticirana je migrena, a ona je za 24 sata umrla zbog tumora na mozgu.

Britanka Claire Gardner (30) više od tjedan dana nije mogla ni jesti ni piti zbog jakih glavobolja koje su izazivale povraćanje. Pomoć je zatražila u lokalnoj bolnici u kojoj su joj dijagnosticirali težak slučaj migrene i otpustili na kućnu njegu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Indijac operirao gotovo dva kilograma težak tumor na mozgu (Foto: AFP) - 3 Težak dva kilograma Operiran rekordno veliki tumor na mozgu: ''Bio je izbočen kao da pacijent ima dvije glave'' Andro Krstulović Opara (Foto: Facebook) "Nisam se zapuva" Splitski gradonačelnik u šetnji Marjanom: "Kako ću biti nego odlično. Još kad vratimo biciklu u pogon bit će fešta"

Istu večer se probudila zbog glavobolje i uspaničila jer je izgubila vid na lijevo oko. U panici je probudila brata koji ju je odvezao u drugu bolnicu gdje su joj liječnici dijagnosticirali tumor na mozgu.

>> Pogrešna dijagnoza kojom su ga osudili na smrt dovela ga do bankrota

Liječnici su pokušali smanjiti oteklinu na mozgu, no tumor je postao toliko velik da je prejako pritiskao njen mozak. Napori liječnika nisu urodili plodom te je Claire preminula samo nekoliko sati nakon što joj je zloćudna bolest dijagnosticirana.

Njena obitelj, iako očajna zbog iznenadnog gubitka voljene Claire, odlučila je donirati njene organe te su tako spasili četiri života.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene