Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži Putinovu podršku

Pogledajte rijedak slučaj u kojem Kim Jong Un daje izjavu stranim medijima i kako to zvuči

Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 7
Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 7 Afp
Aktualno Galerija Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 3 Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 5 Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 5 Foto: Afp Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 7 Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 7 Foto: Afp Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 2 Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp +2 Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 6 Galerija 1/7 >>
Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un stigao je u Vladivostok, gdje se u četvrtak treba susresti s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Kim je u Vladivostok stigao svojim uobičajenim prijevoznim sredstvom - oklopnim vlakom.

S obzirom na to da su pregovori između Sjeverne Koreje i SAD-a zapeli u limbu, sjevernokorejski vođa Kim Jong Un stigao je u srijedu ujutro u Vladivostok na dalekom istoku Rusije, gdje se treba u četvrtak sastati s ruskim kolegom Vladimirom Putinom.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un i Vladimir Putin - 2 Susret u Moskvi Kim Jong Un pozvao Putina u Sjevernu Koreju: "Nastavljamo povijest i tradiciju prijateljstva" Vladimir Putin i Kim Jong Un - 5 Puno tema Otkriveno o čemu su Putin i Kim pričali satima, a poznato i čime je ruski predsjednik počastio svog kolegu

Kim će od Putina zatražiti potporu, s obzirom na loše stanje pregovora s SAD-om.

Po dolasku u Rusiju, sjevernokorejski vođa dao je kratku izjavu, a to je i jedan od rijetkih trenutaka kad ga se može i čuti kako govori ili da uopće daje izjavu nekim stranim medijima.

"U Rusiju nosim tople osjećaje mog naroda. Kao što sam rekao, nadam se da će posjet biti uspješan i koristan i da ću u razgovoru s dragim predsjednikom Putinom raspraviti posebno problem rezolucije oko Korejskog poluotoka i unaprijediti naše bilateralne odnose", poručio je Kim.

Putin i Kim sastaju se u četvrtak na summitu u Vladivostoku, a glavna tema njihova susreta bit će pitanje denuklearizacije Sjeverne Koreje i njihov nuklearni program općenito, prenosi Reuters.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene