Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjiva smrt mladića

Kaznena prijava protiv patologa: Lažirao nalaz, David nije bio pijan i drogiran?

Davor Dragičević ne odustaje tražeći pravdu za smrt sina Davida (Foto: Dnevnik.hr)
Davor Dragičević ne odustaje tražeći pravdu za smrt sina Davida (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske podiglo je kaznenu prijavu protiv patologa Ž. K., koji je radio obdukciju tijela ubijenog Davida Dragičevića, zbog zloupotrebe položaja.

Izvješće protiv patologa podneseno je prošlog tjedna, a tereti ga se da je lažirao toksikološki nalaz o smrti Davida Dragičevića, mladića iz Banje Luke koji je umro pod sumnjivim okolnostima, neslužbeno je potvrđeno za portal Srpskainfo.

Pročitajte i ovo Davor Dragičević (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) Pobjegao iz Banje Luke Davor Dragičević: "Znam tko je ubio Davida, imam snimku. Ne bude li konkretnih poteza, bit će krvavog rata u BiH" Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 2 Pokopat će ga u Austriji Uzdasi i plač tijekom ekshumacije posmrtnih ostataka Davida Dragičevića: "Ovdje ni mrtvi nemaju mira"

Prema tom toksikološkom nalazu, koji je rađen na aparatu bez certifikata i koji ne može otkriti tragove toksina u krvi, ubijenog Dragičevića optužili su da je koristio LSD, marihuanu i alkohol. Toksikološki nalazi koji su napravljeni kasnije pokazali su da to nije točno.

Slučaj je preuzelo banjolučko tužilaštvo.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene