Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Mostaru

BiH: Policija pronašla nestalu 15-godišnjakinju, tvrdi da se udala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica je nestala u ponedjeljak ujutro, a kasnije istog dana obitelji je javila da se udala. Obratili su se za pomoć policiji.

Policija je ušla u trag 15-godišnjakinji iz Goražda u BiH čiji je nestanak obitelj prijavila prije dva dana.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Milorad Dodik Dobili potporu Rusije Sazvana hitna sjednica parlamenta Republike Srpske: "Ovo je šamar, moramo donijeti odluku o samo jednoj stvari"

Tinejdžericu je policija, prema informacijama koje je za Klix.ba otkrila njezina sestra, pronašla u Mostaru gdje se navodno udala. Vraćena je u MUP u Goražde gdje je otišao i njezin otac.

Djevojčica nestala, a nakon 11 dana spasio ju je...

Ona je od kuće otišla u ponedjeljak ujutro, a isti dan u večernjim satima javila se porukom u kojoj je pisalo da se udala, da nije bitno gdje je te kako se nada će je shvatiti. Nakon toga isključila je mobitel i više se nije javljala.

Obitelj se odmah obratila policiji koja ju je locirala u Mostaru.

'Javila im se na telefon. Rekla im je da njen muž nije tu i da nema nikoga od njegove obitelji', ispričala je njezina sestra kojoj je najvažnije da je maloljetnica živa i zdrava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene