Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Perveznjak iz Unešića

Zvao Hitnu pomoć po 80 puta dnevno i uznemiravao sestre seksualnim aluzijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je 52-godišnjak koji je u posljednje dvije godine učestalim telefonskim pozivima uznemiravao medicinsko osoblje na području Zadra, Šibenika i Splita. Bilo je dana kada je broj Hitne medicinske pomoći nazivao i 80 puta, žalile su se medicinske sestre.

Muškarac iz okolice Unešića učestalo i bez potrebe okretao je broj Hitne medicinske pomoći te tražio da ga se spoji s medicinskim sestrama. 'Ovo što je ovaj čovjek radio, bilo je prestrašno. Počeo je zvati prije dvije godine, a imao je četiri ili pet telefonskih brojeva s kojih je zvao. Jednom je, dok sam bio dežuran u smjeni, nazvao čak 80 puta', ispričao je Vlatko Grković, ravnatelj Hitne medicinske pomoći u Zadru, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Napadnut djelatnik Hitne pomoći novi incident VIDEO Pijan se potukao u kafiću pa napao vozača Hitne koji ga je spasio: "Nisam se mogao braniti, pao sam..."

Djelatnici Hitne pomoći obavijestili su policiju, ali on im se uspješno skrivao, sve do nedavno. 'Uvijek bi počeo istom pričom. Kao, bio je s nekom ženom, odnosno, imao je odnos s njom pa ga je, primjerice, zanimalo zašto je dobio temperaturu. Sve bi se vrlo brzo pretvorilo u perverziju i naposljetku njegovo samozadovoljavanje. Najveći je bio problem što je u to vrijeme zauzimao liniju drugima kojima bi pomoć bila potrebna, a istodobno smo mi morali primiti njegov poziv jer se nikad ne zna je li čovjeku potrebna pomoć. Ni to što smo odnedavno prespajani preko 112 nije ga zaustavilo. Bio sam već digao ruke od tog slučaja kada su mi javili da je uhićen', rekao je Grković.

Spomenuti muškarac već je prijavljivan zbog uznemiravanja medicinskih djelatnika u Šibeniku i Splitu, a nedavno je seksualnim aluzijama preko telefona uznemiravao i medicinske sestre u jednoj privatnoj zadarskoj ambulanti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene