Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u prometu

Vozač ralice o najgoroj pogrešci koju rade vozači: "Neodgovorni ljudi najveći su izazov"

Aktualno Galerija Katarina Jusić Mezga, novinarka Nove TV, i vozač ralice Tomislav Marić Katarina Jusić Mezga, novinarka Nove TV, i vozač ralice Tomislav Marić Foto: DNEVNIK.hr Vozač Ralice Vozač Ralice Foto: DNEVNIK.hr Snijeg, vjetar i problemi u prometu Snijeg, vjetar i problemi u prometu Foto: DNEVNIK.hr +0 Snijeg, vjetar i problemi u prometu Galerija 1/4 >>
Snijeg je zabijelio Hrvatsku, a zajedno s vjetrom stvorio je brojne probleme u prometu. O toj je temi reporterka Dnevnika Nove TV razgovarala s vozačem ralice Tomislavom Marićem.

Zimski uvjeti stvorili su probleme u prometu, a o stanju na cestama s vozačem ralice Tomislavom Marićem razgovarala je reporterka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić Mezga.

"Cijeli dan sam na dionici Lučice - Vrata i mislim da ću napraviti nekih 250 do 300 kilometara na toj dionici od 10 kilometara. Najveći su izazov neodgovorni vozači. To je najgore od svega, a inače je posao kao posao - znamo ga obavljati, tako da nema većih problema", rekao je Marić.

"Najveća pogreška koju vozači rade jest pretjecanje s desne strane. Nije dobro ni kad je s lijeve strane, ali s desne vam to najviše otežava posao", dodao je.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima sudario se s policijskim vozilom na Kustošiji - 1 burno jutro Detalji kaosa u Zagrebu: Kombi s migrantima zabio se u policijsku blokadu, pomoćnik ravnatelja opisao akciju policije

Vozačima je savjetovao da se iza ralice kreću brzinom kojom se ona kreće te objasnio koje će obveze imati tijekom noći s petka na subotu.

"Dok god traju padaline, cijelu noć radi se preventiva: pluženje i posipavanje. Kad prestanu padaline, onda se radi širenje ceste. Svaki metar koji plug može doseći mora se očistiti i posipati", napomenuo je.

"Slabo se vidi, ali ne možeš ništa protiv toga i sve je to dio posla. Probleme stvara i sama dionica jer se na njoj nalazi dvadesetak tunela. Ima dosta toga, ali izdržimo i radimo kako treba", zaključio je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene