Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo u dvorištu

Nestanak muškarca pretvorio se u istragu brutalnog ubojstva: "Vjerujem da će u skorije vrijeme biti i rezultata"

Aktualno Galerija Policija u Varaždinu - 1 Policija u Varaždinu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Darko Galić Darko Galić Foto: DNEVNIK.hr Policija u Varaždinu - 3 Policija u Varaždinu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Policija u Varaždinu - 4 Policija u Varaždinu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija u Varaždinu - 2 Galerija 1/5 >>
Istraga nestanka 56-godišnjeg muškarca iz Varaždina pretvorila se u istragu brutalnog ubojstva. Nakon gotovo dva tjedan potrage u obiteljskom dvorištu pronađeno je njegovo tijelo na kojem su bile vidljive brojne ozljede, ali i nekoliko prostrijelnih rana. Policija i dalje traga za automobilom ubijenog.

U istragu ubojstva 56-godišnjaka iz Varaždina su uključeni i istražitelji Ravnateljstva policije, a slučajem rukovodi Županijsko državno odvjetništvo iz Varaždina, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Napao nožem Monstrum u bijegu: Ubio 17-godišnjaka nasred ulice, nekoliko sati kasnije ponovno napao

"U protekla dva dana poduzeto je niz radnji usmjerenih na otkrivanje počinitelja ovog kaznenog djela. Vjerujem da će u skorije vrijeme biti i rezultata", rekao je za Dnevnik Nove TV iz ŽDO Varaždin Darko Galić.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene