Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao nožem

Monstrum u bijegu: Ubio 17-godišnjaka nasred ulice, nekoliko sati kasnije ponovno napao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nepoznati muškarac prišao je 17-godišnjaku nasred ulice, izvadio nož i izbo ga nekoliko puta. Nekoliko sati kasnije ponovno je napao.

Policija traga za muškarcem koji je izbo i ubio 17-godišnjeg srednjoškolca u južnom dijelu Kalifornije. Kako navodi policija, nepoznati muškarac prišao je mladiću na pločniku, izvadio nož i nekoliko ga puta ubo nožem. 

Policija je objavila snimke snimljene nekoliko trenutaka prije napada, na kojima se vidi odjeća napadača i kako prilazi žrtvi i vadi nož. Hitna pomoć nije uspjela pomoći mladiću, koji je umro na licu mjesta, prenosi Fox News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u Varaždinu Policija objavila detalje o pronalasku tijela: Muškarac je ubijen, nedavno prijavljen njegov nestanak

Pročitajte i ovo Konferencija za novinare meksičkih vlasti o otmici Amerikanaca oteti u meksiku Krenuli na operaciju, završili u kandžama otmičara: Dvoje Amerikanaca ubijeno, jedan ranjen

Istragom je utvrđeno kako je ubijeni mladić 17-godišnji Xavier Chavarin. O svemu se oglasila obitelj, koja govori da je Xavier išao iz škole te je čekao da ga otac pokupi kada je iznenadno napadnut.

Iz policije vjeruju da je muškarac koji je ubio Chavarina odgovoran za još jedan napad istoga dana samo nekoliko kilometara udaljen od mjesta gdje je Chavarin ubijen. U novom napadu osumnjičeni dolazi do 33-godišnje žrtve i bez riječi je ubada nožem nekoliko puta. U oba napada muškarac je odjeven u istu odjeću, jedina razlika jest što je u potonjem napadu nije imao bejzbolsku kapu te je do žrtve došao na skateboardu.

Video u kojem muškarac izlazi iz vozila i prilazi mladiću pogledajte u nastavku.

Razlozi napada još nisu poznati.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene