Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZIMSKE RADOSTI

Dobra vijest za mališane: U gradu u Banovini otvara se besplatno klizalište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na radost brojnih mališana u Glini će biti postavljeno umjetno klizalište na otvorenom, koje će mladi moći koristiti besplatno tijekom mjesec dana.

Klizalište za djecu glinskog dijela Banovine osigurala je Sisačko-moslavačka županija, koja se odrekla tradicionalnog Božićnog prijema, a novac je usmjeren za klizalište koje se postavlja u središtu Gline.

Klizalište se otvara u srijedu, 21. prosinca u 11 sati, a bit će otvoreno do subote, 21. siječnja iduće godine.

Kako je najavljeno, u programu otvaranja nastupit će pjevač Boris Rogoznica, a djeca će moći sudjelovati u zanimljivim vježbama i aktivnostima na ledu, u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Pročitajte i ovo Ulice Pekinga - 4 Širenje korone VIDEO Sablasno prazne ulice grada s više od 20 milijuna stanovnika: "Krenulo je poput teretnog vlaka bez kontrole"

Pročitajte i ovo Vjosa Osmani u jeku napetosti Kosovo potpisalo pristupnicu za članstvo u EU-u: "Povijesni dan za sve koji su žrtvovali živote i bili suočeni s genocidom i okupacijom"

Svi posjetitelji moći će se ugrijati toplim napitcima, a organizirana je i bogata gastroponuda.

Klizalište će raditi svaki dan od 16 do 22 sata, a osim besplatnog klizanja, svi će moći besplatno iznajmiti klizaljke.

Klizalište u Glini obogatit će program glinskog Adventa, koji priprema Grad Glina. Ovo je druga godina zaredom da Sisačko-moslavačka županija u Glini osigurava klizalište za djecu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene