Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE SAZNAO I DEČKO

Divlji tulum sa zagrebačkog područja oteo se kontroli: Krišom snimali par tijekom "maženja" i dijelili video. Zapamtit će taj dan do kraja života

Seks
Seks Foto: Getty Images
Nakon tuluma koji se dogodio u listopadu prošle godine na zagrebačkom području dvojica studenata ovih su dana zaradila optužnice.

Dvojica studenata na tulumu u vremenu između 1 i 4:30 ujutro mobitelom su snimila intimni odnos djevojke i mladića u spavaćoj sobi te nakon toga dijelila snimke.

Pročitajte i ovo Maloljetnici privedeni zbog zlostavljanja vršnjaka Privela ih policija Vršnjaci vrijeđali, tukli i ponižavali 14-godišnjaka: Jedan sve snimao i proširio društvenim mrežama Međunarodni sud pravde Svjetski sud Europskoj velesili stiže tužba: "Krši konvencije o genocidu i ratovanju"

Kako piše u optužnici, u jednom trenutku tijekom tuluma mladić i djevojka izdvojili su se od društva te otišli na kat kuće u spavaću sobu.

Nakon toga petorica muškaraca koja su bila na tulumu popela su se na balkon kuće te su odlučila kroz aluminijske rolete gledati par tijekom intimnog odnosa. 

Za sve saznao djevojčin dečko

Student L. (18) sve je snimao mobitelom, nakon čega je snimke proslijedio prijatelju L. (19), koji je pak to proslijedio trećem prijatelju, piše Danica.hr.

U jednom trenutku za sve je doznao tadašnji djevojčin dečko, koji nije bio na tulumu, a kako je svjedočio na sudu, za video je saznao od trećeg mladića koji je dobio snimku, ali je nije "širio" dalje. Stoga je državno odvjetništvo odustalo od njegova progona.

Policija i tužitelji tijekom istrage ispitali su 18 osoba te im pregledali mobitele, kao i sporne snimke. Tužitelji su nakon toga podignuli optužnice protiv dvojice mladića, a tereti ih se za neovlašteno snimanje i povredu prava privatnosti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene