Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neće na dobro

Stjenice se šire, ušle u zgradu s 82 stana, doznalo se i tko je krivac: "Bilo nas je više nego u ratno doba"

Stjenice su nakon riječkog nebodera zaposjele i zgradu u Splitu u kojoj se nalaze 82 stana.

Stjenice su stigle, ispričali su stanari, iz fotelje koju je jedan od stanara našao kraj kontejnera i odlučio je donijeti kući. Nakon što je vidio da je s njom donio i stjenice, vratio ju je natrag na smetlište no bilo je prekasno.

Stjenice su se već raširile pa su sada u susjedna dva stana, piše Slobodna Dalmacija

Stanari su se iselili radi dezinsekcije, ali ne i onaj od kojeg je sve krenulo.

Pročitajte i ovo Italija poplave kataklizma zbog poplava VIDEO Muškarac se utopio u dnevnom boravku, nije stigao pobjeći pred bujicom: "Ne izlazite, tko može neka ide na gornje katove!"

"On ne želi izaći. Cijela zgrada je u strahu. Znate li vi koliko je to ljudi? Evo, neki dan smo imali skup stanara. Bilo je na njemu više ljudi nego u ratno doba, 90 posto stanara. Usuglasili smo se platiti dezinsekciju iz pričuve. 

A s obzirom na to da ne želi iseliti ni baciti namještaj, bit će potrebno barem šest-sedam tura zaprašivanja. Mi se već na drugoj gušimo preparatima, a kako on preživljava sve to, ne znamo. Svakako, jedna tura je 300 eura, nije malo. Htjeli smo mu čak financirati i novi namještaj, ali dotični odbija svaku suradnju. Čini mi se da nije sav svoj. Jer, da je, ne bi postupao tako nerazumno i sebično", rekao je predstavnik stanara.

Pročitajte i ovo Ptice u letu točno u podne Nemojte se uznemiriti, Hrvatskom će odjeknuti sirene: Pogledajte o čemu je riječ

Stanari su kontaktirali socijalnu, sanitarnu, državno odvjetništvo, policiju. Svi su im rekli da ne mogu ništa učiniti. Za to vrijeme stjenice se šire dalje... 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene