Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RAZOTKRIVANJE

Manje poznati detalji iz života Marijane Puljak: "Zezam muža da je uhvatio jedinu Kriljanku bez broda, a ja jedinog Imoćanina bez Mercedesa"

Aktualno Galerija Razotkrivanje: Marijana Puljak - 5 Razotkrivanje: Marijana Puljak - 5 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje: Marijana Puljak - 7 Razotkrivanje: Marijana Puljak - 7 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje: Marijana Puljak - 4 Razotkrivanje: Marijana Puljak - 4 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje: Marijana Puljak - 6 Razotkrivanje: Marijana Puljak - 6 Foto: DNEVNIK.hr +2 Razotkrivanje: Marijana Puljak - 2 Galerija 1/7 >>
U Razotkrivanju doznajte manje poznate detalje iz života i političke karijere Marijane Puljak i stranke Centar.

Zašto nije tipična Kriljanka, zašto trebamo biti dobri prema štreberima te kakve veze jedna splitska osnovna škola ima s njezinom političkom karijerom, Marijana Puljak je otkrila reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac.

"Zezam često muža da je uhvatio jedinu Kriljanku bez broda, a ja da sam uhvatila jedinog Imoćanina bez Mercedesa", kroz smijeh je rekla Puljak. Kaže kako je osnovni razlog zašto je ušla u politiku - jedna osnovna škola. "Nismo u kvartu imali osnovnu školu pa smo počeli s pismima i prosvjedima sve do Sabora", rekla je Puljak.

Priznaje da su je oduvijek privlačile matematika i fizika. "Bila sam na svim aktivnostima - dramskim, novinarskim, fotografskim", prisjetila se. Generacija je na fakultetu kao i njezin suprug Ivica Puljak. "Krenuli smo hodati na trećoj godini faksa, čini mi se. Valjda sličimo pa su nas mijenjali za brata i sestru", kazala je Puljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbori u Splitu VIDEO/FOTO Pogledajte slavlje u Puljkovu stožeru, orila se pjesma "Ovdje nitko nije normalan"

Priznaje da u njezinom gradu treba popraviti dosta toga. Smatra da i u državi treba neke stvari popraviti. "Reforma teritorijalnog ustroja, smanjiti broj županija, gradova i općina. Treba raditi i porezne reforme, smanjiti namete poduzetnicima, potrebna je reforma obrazovanja, reforma pravosuđa i tako dalje", navela je.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak Cijena se nije dizala od 2003. Gradonačelnik Splita o pokupljenju vrtića: "Nije mi neugodno, to radimo zbog podizanja standarda djece"

"Ne mislimo da je Centar dovoljno jak da sam preuzme vodstvo u državi, ali mislim da se u suradnji s partnerima HDZ može pobijediti. HDZ moramo maknuti od javnog novca na dva mandata i onda će se urušiti sami od sebe", smatra Puljak.

Kaže da uglavnom voli stranu glazbu, voli ići na koncerte. "S kćeri idemo na Imagine Dragons, želja mi je otići na Brucea Springsteena", zaključila je Puljak.

Cijeli prilog o Marijani Puljak pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene