Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DO KRAJA PROSINCA ZOVITE 060 9000

Na koncertu "Želim život" prikupljeno ukupno više od milijun kuna! "Nemam riječi kojima bih zahvalila tisućama dobrih ljudi"

Aktualno Galerija Marija Rukavina Marija Rukavina Foto: DNEVNIK.hr Marija Rukavina Marija Rukavina Foto: DNEVNIK.hr Koncert Želim život Koncert Želim život Foto: DNEVNIK.hr Koncert Želim život Koncert Želim život Foto: DNEVNIK.hr +4 Koncert Želim život Galerija 1/9 >>
Još jednom se ujedila cijela Hrvatska, još jednom - pokazali smo veliko srce. Na humanitarnom koncertu prikupljeno je više od milijun kuna! Zvati možete cijelog prosinca na 060 9000. Pozivi i uplate stizali su iz cijele zemlje, ali i inozemstva. Najveća je to radost pacijentima kojima je Zaklada pružila - nadu za spas života.

Na humanitarnom koncertu Zaklade Ana Rukavina i Nove TV ''Želim život'' prikupljeno je više od milijun kuna - što telefonskim pozivima, što uplatama na račun zaklade.

Podsjećamo, pozivom na broj 060 9000 Zakladi donirate pet kuna + PDV. Linije su otvorene do 31. prosinca.

"Prekrasno, nemam riječi kojima bih zahvalila tisućama dobrih ljudi koji su se u sve ovo uključili. Još jednom je Hrvatska pokazala da smo ujedinjeni. Jer mi smo takav narod, samo kad nas pritisne, onda smo svi zajedno. Hvala, Hvala svima", rekla je za Novu TV Karli Trstenjak Anina majka, Marija Rukavina.

Anina želja ''Želim život'' i cijela akcija davno su prerasle granice naše zemlje.

"To je takva sreća jer kako god se brojčanik na Novoj TV vrtio neprekidno od poziva tako je na mom laptopu uz svijeću i Aninu sliku nebrojeno uplata Švedska Njemačka Austrija, Danska, Irska", navela je Marija Rukavina.

Radom i zalaganjem Zaklade proširen je Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, omogućena su usavršavanja mladih liječnika… S prikupljenim novcem - nastavljaju dalje.

"Već znam što ćemo napraviti. Nećemo zaostajati ni mi, i nabavit ćemo opremu ono što je potrebno. Još nedostaje na Rebru. Kako bi naši pacijenti imali što bolju i kvalitetniju zaštitu", rekla je Marija Rukavina.

Pročitajte i ovo Koncert Želim život Zaklada Ana Rukavina Hvala vam na još jednom uspješnom humanitarnom koncertu ''Želim život'': Prikupljeno više od 900.000 kuna. ''Bila je ikona borbe za život''

Pročitajte i ovo Ana Rukavina - 4 USPOMENE NA HRABRU NOVINARKU Stazama djetinjstva Ane Rukavine: "Ja nju osjećam. Osjećam da je ona uvijek prisutna. I kad je potrebno, uvijek mi pomogne"

Svoju je bitku Ana, nažalost, izgubila, ali je kroz nju učinila najveću stvar za brojne druge. Zahvaljujući Zakladi - 145 osoba dobilo je nadu za spas života.

Na Facebook stranici Zaklade objavljeno je da je prikupljeno 1.018.364,33 kuna. "Tijekom emitiranja glazbenog događaja na programu NOVA TV i online platformama Nove TV, građani su svojim pozivima prikupili 935.960,00 kuna, a donacijama putem KEKS Pay aplikacije 82.404,33 kune za daljnji rad Zaklade."

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene