Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doprinijela ravnopravnijem položaju žena

Ksenija Kardum nominirana za ženu godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktorica Informativnog programa Nove TV, Ksenija Kardum, nominirana je za ‘Ženu godine’, projekt pod pokroviteljstvom Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH u organizaciji časpisa Zaposlena.

Uz Kseniju Kadrum, su još nominirane i: dizajnerica Ksenija Vrbanić, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld, redateljica i scenaristica Ivona Juka te direktorica tvrtke Crocon Linda Poščić Borovac.

Pročitajte i ovo Ksenija Kardum Osvojena Večernjakova ruža Vrijedno priznanje za Dnevnik Nove TV: "Srce nam je veliko kao kuća. Ovo je velika čast, beskrajno hvala našim gledateljima" Alemka Markotić proglašena ženom godine 2020. Časopis Zaposlena Markotić proglašena ženom godine 2020.: "Sve svoje znanje usmjerila je na očuvanje zdravlja ljudi"

Izbor za ‘Ženu godine’ održat će se 12. srpnja, a svečanost je to na kojoj će se i ove godine izabrati jedna od nominiranih koja se u protekloj 2015. godini posebno istaknula svojim radom i doprinijela ravnopravnijem položaju žena hrvatskom društvu te nastojala utrti put svojim mlađim kolegicama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene