Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča koja topi srce

Hrvoje (4) je dva mjeseca svaki dan dočekivao Jadrolinijin brod na Olibu, kapetan broda jednog je dana napravio neočekivano

Jadrolinija
Jadrolinija Foto: Burin.hr
Svakog dana, dva puta dnevno skupina djece mahala je i dočekivala brod Lastovo na rivi u Olibu, jednog dana kapetan Igor Bačić odlučio je razveseliti uporne mališane.

Gotovo puna dva mjeseca četverogodišnji Hrvoje te malo stariji Marin, Karli, Tessa, Tomas i Vito svakoga su dan, dva puta dnevno, dočekivali Jadrolinijin brod Lastovo na rivi u Olibu.

Pročitajte i ovo Jadrolinija trajekt Može primiti do 1800 putnika VIDEO 18 milijuna eura vrijedna investicija za što bolju ljetnu sezonu: Goste očekuje usluga dostojna kruzera Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman''

Oko podne i nešto prije 20 sati kada bi na punti Oliba izronila bijela prova Lastova, izlazili bi iz mora te mokri, bosi, na romobilu ili biciklu, hitali na rivu dočekati prijatelja.

Jednog dana zapovjednik broda Lastovo Igor Bačić nakon što je sve bilo spremno za iskrcaj spustio se među veselo društvo i pozvao ih na zapovjedni most. 

 Poruka za pamćenje

Dječjoj sreći i ushićenju nije bilo kraja, a to veselje još je poraslo kad im je kapetan dopustio da uključe brodsku sirenu.

A ništa manje oduševljenje nije izazvala poruka koju je kapetan darovao Hrvoju, kako bi imao uspomenu na svoju avanturu.

"Dragi Hrvoje! Neka ti svako sljedeće ljeto bude veselo i sritno kao ovo!!Žele ti kapetan Igor Bačić i kapo Dean Koludrović', stoji u poruci koja je i pečatirana službenim brodskim pečatom.

Djeci će ovo ljeto zasigurno ostati u dugom sjećanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene