Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć Boysima u Grčkoj

Europarlamentarci odgovorili Milanoviću: "Možda da se spalim ispred Europskog parlamenta?"

Aktualno Galerija Predrag Matić, zastupnik u EU parlamentu (SDP) Predrag Matić, zastupnik u EU parlamentu (SDP) Foto: Vijesti u 17 Karlo Lessler, zastupnik u EU parlamentu (HDZ) Karlo Lessler, zastupnik u EU parlamentu (HDZ) Foto: Vijesti u 17 Zoran Milanović - 1 Zoran Milanović - 1 Foto: Vijesti u 17 +0 Zoran Milanović - 2 Galerija 1/4 >>
Nije se dugo čekala reakcija europarlamentaraca na koje se predsjednik Zoran Milanović žestoko obrušio.

I dok se Milanović pita zašto ništa ne rade kako bi pomogli zatvorenim Bad Blue Boysima u Grčkoj, jer smatra kako je to tema za Europski parlament, njima nije jasno što bi to oni konkretno mogli učiniti.

"To je za mene još jedan novi pokušaj otužnog i jeftinog politikanstva", komentirao je predsjednikove izjave HDZ-ov Karlo Ressler, zastupnik u EU parlamentu i dodao kako se je "u ovom slučaju jasno da se Hrvatska država otpočetka angažirala".

Pročitajte i ovo Djeca spašena iz žičare u Pakistanu - 3 Dramatična akcija VIDEO/FOTO Školarci satima visjeli iznad provalije, jedan se od straha onesvijestio: "Bio sam uvjeren da mi je ovo zadnji dan"

SDP-ov europarlamentarac Predrag Matić zapitao se kolika je realno njihova snaga da bi mogli nešto napravit po tom pitanju? "Realno je nikakva snaga. Kao što sam rekao, ja sam se oglasio na društvenim mrežama. Niti na jedan drugi način ne mogu utjecati. Možda da se spalim ispred EU parlamenta, ali ne vjerujem niti da bi to pomoglo", pitao je Matić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene