Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brza vožnja na grobniku

Bivši ministar objavio snimku nove vratolomije, motorom jurio 260 na sat: "To morate doživjeti..."

Vožnja Darka Milinovića
Vožnja Darka Milinovića Foto: Youtube
Bivši župan Ličko-senjske županije i ministar zdravstva Darko Milinović objavio je na svojem profilu na Facebooku snimku kako juri motorom i na trenutke doseže brzine od 260 kilometara na sat.

Bivši ministar zdravstva i bivši župan Ličko-senjske županije Darko Milinović objavio je na svojem profilu na Facebooku još jednu u dugogodišnjem nizu vratolomija. Naime, Milinović se snimio kako vozi motor Suzuki GSX RR 1000 i doseže brzine od 260 km/h.

Ljubav prema adrenalinu i brzini prije nekoliko godina ga je umalo skupo koštala, kada je pao s motora na autodromu na Grobniku i teško ozlijeđen završio u bolnici. Tada je, nakon operacije ključne kosti, izjavio da "bajkeri nikad ne odustaju".

Pročitajte i ovo Darko Milinović - 1 SKANDAL U LIČKO-SENJSKOJ ŽUPANIJI Milinović osudio proglašenje Plenkovića počasnim građaninom: "Možda je predsjednik Vlade izgubio doticaj s realnošću"

Pročitajte i ovo Darko Milinović (FOTO: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Ovo je nevjerojatno Znate li kako je ''lički šerif'' izgledao prije deset godina? Iskopali smo fotografije Darka Milinovića i iznenadili se

"Taj osjećaj... ne znam što bih rekao, to morate jednostavno doživjeti", napisao je u objavi, u kojoj je naznačio da će bajkeri i "dečki s Grobnika" znati o čemu priča.

Cijelu objavu i snimku vožnje koja izaziva vrtoglavicu pogledajte u nastavku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene