Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EUFORIJA JE OSTALA

Vatrene su dočekale i - časne: "Svi mi smo strastveni navijači. I onda starije sestre gledaju, pa se mole, pa kleknu, joooj"

Aktualno Galerija Dan poslije vatrenog dočeka - 3 Dan poslije vatrenog dočeka - 3 Foto: DNEVNIK.hr Dan poslije vatrenog dočeka - 4 Dan poslije vatrenog dočeka - 4 Foto: DNEVNIK.hr Dan poslije vatrenog dočeka - 2 Dan poslije vatrenog dočeka - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dan poslije vatrenog dočeka - 1 Galerija 1/4 >>
Dojmovi oko dočeka još se slažu, brončane Vatrene u nedjelju su dočekali navijači iz cijele Hrvatske.

Časne sestre dočekale su Vatrene tako što su iz zvučnika puštale navijačke pjesme.

"Mi smo poslije htjele ići na Trg, ali je nas 12 poslije izašlo s rekvizitima, s radiom ovim, kazetofonom, onda smo pjevale sve te pjesme od Boysa, sve rodoljubne pjesme. Oduvijek imamo te razno-razne rekvizite, tako da uvijek, i kad navijamo u sobi, uvijek to stavimo oko sebe, malo se častimo", kaže Karmen Mićanović, časna sestra Sv. Vinka Paulskoga.

Nema utakmice ni igrača, kaže sestra Karmen, za koje nisu izmolile očenaš.

"Svi mi smo strastveni navijači. I onda starije sestre gledaju, pa se mole, pa kleknu, joooj. Svi su strahovali, u bilo kojoj utakmici", opisala je sestra Karmen.

Tragova da se tamo žarilo i palilo, na Trgu bana Josipa Jelačića gotovo i nema. Na zagrebački trg vraćeni su božićni ukrasi.

"Došao sam iz Njemačke na doček. Blizu sam spavao, nisam se nikako mogao probiti, bilo je grandiozno bilo je perfektno", kazao je Ranko.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osiguranje Policija objavila podatke s dočeka u Zagrebu: Desetero ozlijeđenih i šestero privedenih

"Svaka čast dečkima, ujedinili su zemlju. Taman za Božić ispunili srca", smatra Karlo iz Zagreba.

Srca su puna i na spomen Gvardiola. Milorad ga je stavio na oglasnu ploču svoje zgrade gdje je nekad živio najbolji hrvatski branič. Kaže, zna ga još od pelena.

"Znam ga kao finog, pravog, uvijek bio takav, nikad se nije svađao. On je igrao, nikad se posvađao potukao ni s kim nije. Mali je zaslužio sve, ja mu čestitam", kazao je Milorad očima punim suza.

Bivši kvart puca od ponosa. "Prije dvije, tri godine s nama je igrao tu nogomet, a sad čuva Messija, svaka čast", kaže Lovre.

Pročitajte i ovo Navijač na kombiju Doček Vatrenih Što se dogodilo zaštitaru koji je šakom u glavu oborio navijača koji se popeo na kombi?

"Rijetko da se ovakav talent rađa. Želim mu puno puno uspjeha, kako u životu, tako i u sportu", rekao je Boris.

Osvojili su srca cijeloga svijeta i svima nama postali inspiracija i nada.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene