Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog tenisica, ručnika i pedala

Štulić se obrušio na nekadašnjeg kolegu iz Azre, Pađen uzvratio: "Ponaša se kao izbezumljena starleta"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Frontmen nekadašnje grupe Azra Branimir Johnny Štulić oštro je reagirao na otvorenje Muzeja novog vala u Zagrebu, kao i na navode nekadašnjeg kolege Jurice Pađena o doniranom ručniku i pedalama za gitaru.

Naime, Muzej novog vala opremljen je brojnim donacijama onih koji su stvarali glazbu 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Memorabilije je, među ostalima, donirao poznati roker i član nekadašnje grupe Azra Jurica Pađen.

Pađen je na otvorenju rekao i kako je Muzeju poklonio ručnik kojim se frontmen nekadašnje Azre Johnny Štulić brisao na nastupima, kao i Štulićeve pedale za gitaru.

Izazvalo je to oštru Štulićevu reakciju na portalu Ravno do dna, u kojoj tvrdi da izloženi ručnik i tenisice nisu njegovi već Pađenovi. "Moje su tri pedale koje su mi kod njega ostale i za koje nije imao odobrenje da ih daje kao što kaže, jer po običaju izvrće i laže", napisao je Štulić o Pađenu.

Nekadašnjem frontmenu Azre ne sviđa se ni ideja otvaranja takvog muzeja koju naziva nakaradnom. "A za moj dijelak u tome, izjavljujem da je to zloćudna zloupotreba moga lika i stiha iz najnižih pobuda, i da mi se kao strancu koji nema ništa s vama, skinete s nježnika", poručio je Štulić.

Pađen: "Štulić je dao dopuštenje"

Za komentar na Štulićevu objavu upitali smo Juricu Pađena.

"Prvo, čovjek je izgubljen u vremenu i prostoru. Ili je jako zao i pokvaren, ili je to već u sferi medicine. Kakvu ja korist imam od toga da dajem nešto njegovo za muzej? Što ja imam od toga, osim što sam želio pomoći onima koji su htjeli to uspostaviti. Kada sam bio na razgovoru s njima, rekao sam da imam neke stvari, ali da im to ne mogu dati dok s njim (Štulićem) ne obavim razgovor", objasnio nam je Pađen.

Štulić je, kaže nam Pađen, dao dopuštenje.

"Rekao je da nema ništa protiv, ali i da on nema veze s tim. Nema nikakvih tenisica koje je on izmislio. Ali pravo je pitanje kakvu ja korist imam od toga jer sam dao njegove stvari koje mi hrđaju u podrumu trideset godina. Ili mu fali klikova na kanalu na YouTubeu, na novim uradcima koje je stavio, pa se ponaša kao histerična izbezumljena starleta da pošto-poto dobije medijsku pozornost", rekao je Pađen za DNEVNIK.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene