Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U udomiteljskoj kući

Eksplozija u Dugom Selu: "Kada policija pronađe osobu koja mu je možda predala bombu, imat će štošta za objasniti"

Aktualno Galerija Anja Perković, reporterka Nove TV Anja Perković, reporterka Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Istraga zločina u Dugom Selu - 1 Istraga zločina u Dugom Selu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Istraga zločina u Dugom Selu - 2 Istraga zločina u Dugom Selu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Istraga zločina u Dugom Selu - 3 Galerija 1/4 >>
Završen je očevid u udomiteljskoj kući u Dugom Selu, u kojoj je korisnik aktivirao bombu. Policija je objavila neke detalje. Je li policija bliže odgovoru na pitanje otkud ubojici bomba, javila je reporterka Dnevnika Nove TV Anja Perković.

"To je glavni cilj istrage, međutim, nezahvalno je prognozirati koliko će vremena policiji trebati da možda pronađe osobu od koje je to nabavio", javila je reporterka Dnevnika Nove TV Anja Perković te dodala kako neki kriminalisti smatraju da je manje vjerojatno da je sam pronašao bombu, iako ni to nije isključeno.

"Ono što u ovakvim slučajevima slijedi je prikupljanje informacija o tome je li ga i tko posjećivao, gdje se kretao, ali i s kime se eventualno družio 85-godišnjak. Kada policija pronađe osobu koja mu je možda predala bombu, imat će štošta za objasniti", kazala je reporterka Dnevnika Nove TV.

Pročitajte i ovo Radarska slika nevremena Jake oborine Pogledajte radarske snimke kretanja velike oluje koja je poharala dijelove Italije, Hrvatske i Slovenije

"Inače u udomiteljske obitelji starije osobe najčešće dolaze iz dvaju razloga. Ili nemaju živuće rodbine ili nisu u dobrim odnosima s obitelji, kažu tako iz Centra za socijalnu skrb", izvijestila je Perković te dodala kako je stvar jasna što se tiče smještajnog objekta - sve je legalno i prijavljeno.

Pročitajte i ovo Nikola Vikić-Topić, meterolog stiglo veliko nevrijeme Meteorolog Dnevnika Nove TV objasnio kakav je to opasni fenomen pogodio dijelove Istre te kako nastaju pijavice

Teško je još govoriti o motivima, a policija još jednom poziva sve koji kod kuće imaju zabranjeno oružje da ga predaju bez ikakvih sankcija.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene