Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jako nevrijeme

Reporter Dnevnika Nove TV iz Slovenije: "U Kopru je munja pogodila jednog čovjeka, reanimiran je na licu mjesta"

Aktualno Galerija Danijel Vrbota, novinar Nove TV Danijel Vrbota, novinar Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Sloveniji - 1 Nevrijeme u Sloveniji - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Sloveniji - 2 Nevrijeme u Sloveniji - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nevrijeme u Sloveniji - 3 Galerija 1/4 >>
Na Bledu je u tijeku Strateški forum, ali nevrijeme je zahvatilo to područje, a reporter Dnevnika Nove TV Danijel Vrbota donosi detalje.

Reporter Dnevnika Nove TV Danijel Vrbota izvjestio je s terena od stanju u Sloveniji koje je poharalo novo nevrijeme. "Ovdje je kiša ponovno pojačala, čuje se grmljavina nakon jednog perioda zatišja, jak pljusak ovdje nije napravio štete koje su, kako smo čuli bile u nekim drugim dijelovima zemlje, ali je stvarao glavobolje organizatorima. Ono što smo čulo eto da je na području Ajdovščine padala jaka tuča veličine kokošjeg jajeta. Nevrijeme je posebno pogodilo slovensko primorje, Izola, Kopar i Portorož. Neke ulice i trgovi su poplavljene, u Izoli je voda ulazila ljudima u kuće."

Pročitajte i ovo Eksplozija u Dugom Selu, ilustracija - 2 EKSPLOZIJA U PRIZEMLJU KUĆE Policija se oglasila o detaljima užasa u Dugom Selu: Namjerno aktivirao bombu, htio je ubiti čak troje ljudi

"U Kopru smo čuli da do 15 i 30 palo više od 170 litara kiše po metru četvornom što je znatno premašuje višegodišnji prosjek za cijeli kolovoz. U Kopru je također munja pogodila jednog čovjeka, reanimiran je na licu mjesta i prevezen u bolnicu, ali trenutačno nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju. Spasilački timovi diljem zemlje u stanju su pripravnosti."

"Slovenija se još nije oporavila od katastrofalnog nevremena i poplava koje su je pogodile prije nekoliko tjedana. Tada je poginulo sedam ljudi, a štete su procijenjene na više od pola milijarde eura. Hrvatski premijer Plenković najavio je da će Hrvatska ponovno pomoći Sloveniji, odnosno da će Oružane snage RH, točnije Ministarstvo obrane sudjelovati u gradnji jednog mosta u opustošenom području."

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene