Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnici je

Detalji obračuna u Novom Zagrebu: Dvojica muškaraca se posvađala pa je počela pucnjava

Očevid u Travnom - 4
Očevid u Travnom - 4 Foto: Damir Krajac/Cropix
U utorak oko 20:30 u Novom Zagrebu u Ulici Božidara Magovca u Travnom došlo je do pucnjave, a danas je policija objavila detalje.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, u utorak oko 20:30 u Novom Zagrebu u Ulici Božidara Magovca u parku su se 44-godišnjak i 46-godišnjak verbalno sukobili.

Nakon toga 46-godišnjak je iz vatrenog oružja ispalio dva hica u smjeru 44-godišnjaka, od kojih mu je jedan ozlijedio nogu.

Pročitajte i ovo Očevid u Travnom - 1 osumnjičeni uhićen Pucnjava u Novom Zagrebu, jedan muškarac je ranjen: "Čuli smo s prozora da neki muški glas viče: 'Što ti je, jesi li ti normalan?'"

Pročitajte i ovo Policija na ulici u Hamburgu nakon pucnjave u centru Jehovinih svjedoka - 5 novi strašni detalji Suludi masakr u Hamburgu: Ubojica pucao ravno u trbuh trudnice. Nju je ranio, bebu ubio

Liječnička pomoć ozlijeđenom je muškarcu pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, dok je osumnjičeni 46-godišnjak uhićen i nalazi se u službenim prostorijama.

Jedna je stanarka za Dnevnik Nove TV opisala što je čula. "Mi smo samo čuli s prozora da neki muški glas viče: 'Što ti je, jesi li ti normalan?' Mislim da je to bilo odmah nakon prvog pucnja. Nismo odmah pomislili da netko puca iz oružja, a kamoli da je netko ranjen. Znate, ono, pijana posla, pa pretjeraju ljudi s ponašanjem i vokabularom", kazala je.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene