Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osumnjičeni uhićen

Pucnjava u Novom Zagrebu, jedan muškarac je ranjen: "Čuli smo s prozora da neki muški glas viče: 'Što ti je, jesi li ti normalan?'"

Aktualno Galerija Očevid u Travnom Očevid u Travnom Foto: Čitateljica Očevid u Travnom Očevid u Travnom Foto: Čitateljica Očevid u Travnom Očevid u Travnom Foto: Čitateljica Očevid u Travnom - 4 Očevid u Travnom - 4 Foto: Damir Krajac/Cropix +2 Očevid u Travnom - 3 Galerija 1/7 >>
Pucnjava u Novom Zagrebu. Osumnjičeni je uhićen, a ranjenom muškarcu je pružena liječnička pomoć, javlja policija.

Večeras oko 20:30 u Zagrebu, u ulici Božidara Magovca u Travnom došlo je do pucnjave. 

Očevid u Travnom - 1 Očevid u Travnom (Foto: Čitateljica)

Dvojica muškaraca sukobila su se na ulici pri čemu je jedan ranjen vatrenim oružjem.

Očevid u Travnom - 1 Očevid u Travnom (Foto: Čitateljica)

"Nisam znala da je pucnjava nego sam mislila da su petarde, znaju djeca baciti koju petardu, rijetko doduše sad kad nije Nova godina, ali zna se desiti", rekla je Nana Smojver za Dnevnik Nove TV. Na pitanje ulijeva li joj nesigurnost sada kada zna da je bila riječ o vatrenom oružju, kaže: "Pa ne, to se inače ne dešava, vjerojatno se netko napio i pucao, ali vidim da je policija odmah došla i reagirala."

Jedna stanarka je opisala što je čula. "Mi smo samo čuli s prozora da neki muški glas viče: 'Što ti je, jesi li ti normalan?' Mislim da je to bilo odmah nakon prvog pucnja. Nismo odmah pomislili da netko puca iz oružja, a kamoli da je netko ranjen. Znate, ono, pijana posla, pa pretjeraju ljudi s ponašanjem i vokabularom", kazala je.

Očevid u Travnom - 1 Očevid u Travnom - 2 (Foto: Damir Krajac/Cropix)

"Navikli smo u kvartu i na konstantna bacanja pirotehnike, ali tek kad smo čuli sirene i vidjeli dolazak Hitne i policije sa stražnje strane zgrade, postalo je jasno da su stvari ipak ozbiljne", opisala je stanarka za Jutarnji list

Pročitajte i ovo Policija na ulici u Hamburgu nakon pucnjave u centru Jehovinih svjedoka Uznemirujući prizori VIDEO Objavljena snimka pucnjave u Hamburgu: "Tek kada sam uvećao sliku, shvatio sam što snimam"

Osumnjičeni je uhićen, a ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć, priopćila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene