Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iskorištavanje djece

U Poreču priveden 83-godišnji Nijemac, snimao je djecu bez odjeće u kampu

Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Policija sumnjiči 83-godišnjaka da je tijekom 8. kolovoza u nudističkom kampu na području Poreča videokamerom snimao djecu bez odjeće. U kamperu su pronašli inkriminirajući sadržaj te je muškarac jučer priveden.

Porečka policija privela je 83-godišnjeg njemačkog državljanina jer je u nudističkom kampu videokamerom snimao djecu bez odjeće i time počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

Pročitajte i ovo Djeca u pojasu Gaze živima prijeti glad U Pojasu Gaze poginulo više od 13.000 djece: "Zbog neishranjenosti nemaju čak ni snage za plakanje" Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

"Muškarca se sumnjiči da je tijekom 8. kolovoza u nudističkom kampu na području Poreča videokamerom snimao djecu bez odjeće. Policijski službenici temeljem naloga za pretragu pretražili su kamper-vozilo i kameru osumnjičenog te su pronašli inkriminirajuće sadržaje", izvijestila je Policijska uprava istarska.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja muškarac je u popodnevnim satima 10. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu istarske policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene