Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VJEŽBAJTE I VI

Aktivna Hrvatska sezonu treninga na otvorenom nastavlja u Sisku

PR
PR PR
Aktualno Galerija PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska sezonu treninga na otvorenom nastavlja u Sisku.

Trening će se održati u subotu, 6. lipnja u 10 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića (kod sata). Koronavirus je odgodio prvi trening planiran za ožujak, ali povoljna epidemiološka situacija omogućila je novi termin treninga koji će se održati s ograničenim brojem vježbača.

Pročitajte i ovo Aktivna Hrvatska - 1 NA OTVORENOM Split ovu subotu vježba uz Aktivnu Hrvatsku na rivi, pridruži se treningu! Aktivna Hrvatska u Drnišu - 1 AKTIVNA HRVATSKA Poznata hrvatska trenerica Asja Petersen razbudila Drniš

Trening vlastitom tjelesnom težinom vodit će mladi Siščanin Patrik Kramarić, aktualni plivački prvak Hrvatske na 50 m prsno.
''Veselim se treningu u Sisku i što ćemo upravo iz mog rodnog grada poslati poruku o važnosti tjelovježbe i brige za zdravlje cijeloj Hrvatskoj. Zbog koronavirusa ta je poruka važnija nego ikada prije. Sam trening bit će zanimljiv i edukativan te vjerujem da će vježbači u Sisku uživati, ali i naučiti puno toga što će prenijeti svojim najbližima!'' najavio je trening Patrik.

Patriku će se kao treneri pridružiti kolege sa zagrebačkog Kineziološkog fakulteta Lukrecija Dragić i Ivan Antunović, dok će program voditi Renata Sopek. Uz trening vlastitom težinom, vježbače će o važnim zdravstvenim pitanjima savjetovati liječnici Hrvatske liječničke komore. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, dok se trening održava u suradnji s gradom Siskom.

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu vode Mivela Mg s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja, dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri su projekta Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene