Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Upozorenje: Prilikom posjete web stranici ne morate čitati upute. Zaboravite na kontraindikacije, mjere opreza i nuspojave na svoj novčanik. Obavezno posjetite www.blackfriday.topshop.com.hr ili nazovite 0800 3660.


ŠTO JE BLACK FRIDAY I ČEMU JE NAMIJENJEN?

Izraz „Black Friday“ potječe iz SAD-a, gdje prvog petka nakon Dana zahvalnosti, trgovci maksimalno snižavaju cijene – čime se obilježava početak blagdanske sezone.

Vezani članci Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Seksi zatvorenik varao je bivšu s razmaženom bogatašicom, no sada se smirio uz nju i sina Melissa Meeks (Foto: Profimedia) Mora i ona zaraditi: Prevarena bivša žena najseksi zatvorenika divljom zabavom proslavila razvod

Naziv je, naravno, simpatičan, a nastao je kao rezultat kaosa koji se na ovaj dan najvećih rasprodaja pojavljuje u obliku nevjerojatnih gužvi u prometu, ispred trgovina i u shopping centrima. Neki od kupaca čak i kampiraju ispred omiljenih trgovina kako bi bili prvi nakon otvaranja te imali najveći izbor…

Mi smo otišli korak dalje kako bismo spriječili gužve i neugodnosti!

Pravi Black Friday počinje 29.11. u ponoć, ali bez redova i čekanja… Dovoljan je jedan klik na www.blackfriday.topshop.com.hr da izazovete pravi potres cijena. Nazovite 0800 3660 ili posjetite naše Top Shop/Dormeo trgovine. Potres cijena traje do 2.12. ili isteka zaliha. Požurite!

PAŽNJA!

Pripremite se da će snažan potres uzdrmati sve u što ste do sada vjerovali:
1. Da ne možete proći jeftinije!
2. Da će vas božićni pokloni natjerati na prosjački štap!
3. Da samo Amerikanci znaju što su dobra sniženja!

Ne vjerujete? Posjetite nas na www.blackfriday.topshop.com.hr i provjerite!

ŠTO ĆE NAJVIŠE POGODITI BLACK FRIDAY?

Posljedice pravog potresa cijena već su osjetili Dormeo nadmadraci, sada sniženi za 30%!

Blagdanski stol neće se tresti ako na vrijeme kupite elegantne Delimano Fantasia i Unico setove snižene za 50%! Ili ga uljepšajte Delimano Astoria posuđem i uštedite čak 40%.

Walkmaxx tenisice poklonite sebi ili ih stavite pod bor za najdraže jer Black Friday vam donosi čak 50 % popusta na dio asortimana!

I u Sharku se trese! Za parni čistač izdvojit ćete čak 20 posto manje i čišćenjem bez kemikalija pobrinuti se za zdravlje svoje obitelji!

Za potres je dobro imati pri ruci Kosmodisk classic set snižen za nevjerojatnih 30%!

Pomicanje tektonskih ploča prepolovilo je cijene Kosmodisk Activa i Prestigea!

I cijene svih modela iRobot roombe serija 700 srušile su se za čak 25%! Stoga prepustite robotskom usisavaču brigu o usisavanju!

Najbliže epicentru su proizvodi za najmlađe zato uštedite 60 % na božićnim poklonima kupnjom Stompeeze papuča i Rainbow art seta!

Veselju nema kraja! Ispričavamo se, IMA! 2.12. u ponoć ili do isteka zaliha.

KADA NE SMIJETE POSJEĆIVATI OVU WEB STRANICU?

Samo ukoliko ste alergični na velike popuste. Drugih kontraindikacija nema.

UPOZORENJA I MJERE OPREZA

Prilikom posjete web stranici ne morate čitati upute. Zaboravite na kontraindikacije, mjere opreza i neželjene učinke na svoj novčanik. Kupujte bez stresa. Obavezno posjetite www.blackfriday.topshop.com.hr ili bilo koji Top Shop/Dormeo dućan ili nazovite besplatan broj 0800 3660!

Sadržaj aktivnih supstanci: Popusti od 20% do 60%

Sadržaj dodatnih supstanci: Proizvodi idealni za poklone i uživanje

Još čitate? Kliknite na www.blackfriday.topshop.com.hr i uživajte u ovim ponudama razorne snage.