Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naš način učenja stranih jezika u svojoj metodi koristi učenje u alfa stanju, tj. stanju potpune fizičke i psihičke opuštenosti.


Ova vrsta učenja namijenjena je svima, bez obzira na predznanje i dob, a posebno onima koji moraju ovladati stranim jezikom brzo.

Vezani članci Šljokice na jeziku Od svih dijelova tijela na koje mogu staviti šljokice, odabrale su baš ovaj organ Njemački jezik ''Ljepota njemačkog jezika'' nasmijala milijune diljem svijeta, pogledajte urnebesnu usporedbu

Metoda nije nova, i u svijetu se uspješno koristi već 20 godina. U Hrvatskoj po ovoj metodi možete učiti samo u Centru za strane jezike Leksis. U suradnji s našim slovenskim partnerom, školom Candor-Dominko iz Ljubljane, predstavit čemo ovu vrstu učenja.

Škola Candor-Dominko održava ih desetak godina, a brojne tvrtke, organizacije, ministarstva i pojedinci koji su pohađali tečajeve, najbolja su referenca o učinkovitosti. Nastavu vode iskusni profesori stranih jezika, koji su posebno osposobljeni za ovu vrstu poduke.

Nastava je podijeljena u dva dijela; pasivni i aktivni.

Pasivni dio protječe u tzv. alfa stanju, odnosno stanju kada su naše tijelo i mozak potpuno opušteni. To nije ni hipnoza niti meditacija, već kombinacija fizičke i psihičke opuštenosti, kada udobno smješteni u posebno dizajnirane stolice, te uz glazbu u pozadini, naš mozak puno brže usvaja i lakše pohranjuje informacije.

Aktivni dio nastupa odmah nakon pasivnog, kada nas profesor kroz posebno dizajniranu igru ponuka da sve ono odslušano u alfa stanju primjenimo u praksi.

Na taj se način oslabađamo straha od izražavanja na stranom jeziku, te razmišljamo kako kreativno, tako i praktično. Rezultat toga je čak 3 puta brže svladavanje jezika - u odnosu na klasične metode.

Broj polaznika je ograničen na 10 osoba po grupi, a trajanje tečaja je 48 nastavnih sati. U tom se vremenu uspješno svlada gradivo za koje Vam je dosad bilo potrebno od 120 do 180 nastavnih sati. Poduka se održava 3 vikenda (subota, nedjelja), a moguće ju je održati i kroz 2 produžena vikenda (petak, subota, nedjelja).

Cilj nam je ovom metodom približiti strane jezike svima onima koji se zbog nedostatka vremena, ali i samopouzdanja, teško odlučuju na učenje jezika.

Stručnost i dugogodišnje iskustvo našeg slovenskog partnera u ovoj vrsti tečaja, te naša volja i entuzijazam, garancija su da čemo ovaj program provoditi uspješno i kvalitetno.

U Rijeci ćemo sa održavanjem nastave početi 20.02. 2010. a u Poreču 27.02.2010. Zainteresirane molimo da se jave što prije, pošto su grupe ograničenog broja polaznika. Neki od naših klijenata koji su uspješno završili tečaj učenja jezika u alfa stanju su:

Ministarstvo prosvjete i sporta Slovenije, Ministarstvo vanjskih poslova Slovenije, Petrol, Johnson&Johnson, Hit Nova Gorica, Lek Kozmetika, Adria Airways, Muller Drogerija, kao i mnogi sportaši, diplomati, poduzetnici ...

Više o tečaju: http://www.leksis.hr/tecaj_novo.html.