Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga se nastavlja

Playstation mreža ugašena do daljnjeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sony je objavio kako će Playstation mreža, koja je ugašena zbog hakerskog napada koji je ugrozio preko 100 milijuna korisnika, biti ponovno upaljena krajem svibnja.

Sony je u obraćanju javnosti također potvrdio kako su ukradeni podaci otprilike 24 milijuna korisnika u napadu izvedenom prošlog mjeseca. Sudbini podataka ostalih 76 milijuna korisnika još nije poznata iako nije odbačena mogućnost i da su ti podaci ukradeni, izjavio je glasnogovornik Sony Computer Entertainmenta Satoshi Fukuoka.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Iz ovog japanskog diva također su potvrdili kako još nije zaprimljen ni jedan prigovor vezan sa zloupotrebom ukradenih podataka te da se istraga nastavlja. Detalji istrage nisu dostupni javnosti. Iako poduzimaju konkretne korake Sony je još uvijek na udaru kritika zbog zakašnjele reakcije i kasnog obavješćivanja korisnika o problemima na mreži. U Sjedinjenim Američkim Državama je već prošlog mjeseca podignuta prva tužba u ovom slučaju. Tužba okrivljuje Sony za nemar i nesavjesno poslovanje zbog izgubljenih podataka i brojeva kreditnih kartica. Sony tužbu zasad nije komentirao.

>>Sony se ispričao korisnicima PlayStationa

>>Hakeri ukrali podatke još 25 milijuna igrača Playstationa?!

>>Sony se ispričao i najavio uključenje mreže PlayStation

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene