Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključenje postupno po regijama

Sony se ispričao i najavio uključenje mreže PlayStation

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanski koncern Sony objavio je kako će uskoro pokrenuti svoj sustav nedavno piratirane mreže PlayStation Network koji njezine konzole za videoigrice povezuje s internetom, nakon što su pojačane mjere sigurnosti zaštite korisnika.

Koncern Sony tvrdi da za sada nema niti jednog dokaza o krađi brojeva bankovnih računa za više od 77 milijuna korisnika, iako ne isključuje tu mogućnost.

Pročitajte i ovo Hammoc, Ilustracija (Foto: Getty Images) udarac po džepu Neobičan gradski propis: Austrijskom turistu 300 eura kazne za drijemanje u mreži Mreža Hitne pomoći u Hrvatskoj (Foto: Dnevnik.hr) Ukupno 914 timova Analiza Dnevnika Nove TV: Kako izgleda mreža Hitne pomoći u Hrvatskoj?

>> Sonyju prijete milijuni tužbi diljem svijeta

'Sony Computer Entertainment i Sony Network Entertainment International će uskoro pokrenuti, etapno i po regijama, mrežu Playstation Network i Qriocity, počevši od igrica, glazbe i videa', objavio je Sony u priopćenju.

Proces će se odvijati postupno, a počet će za tjedan dana. Na konferenciji za novinare u središtu tvrtke u Tokiju se Kazuo Hirai, predsjednik Grupe za umrežene proizvode i usluge u Sony Corporationu, najiskrenije u ime tvrtke ispričao korisnicima i duboko poklonio pred kamerama. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene