Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlazak velikana

Zlatan Ibrahimović rekao zbogom reprezentaciji u novom videu Volvo V90

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Došlo je vrijeme da prepustim svoj žuti dres novoj generaciji. Za mene je bitno gledati naprijed, a ne unatrag', rekao je Ibrahimović.

Jedna priča završava i druga počinje, poruka je novog videa s Volvom V90, u kojem se Zlatan Ibrahimović oprašta od švedske nogometne reprezentacije. 

Pročitajte i ovo Volvo Intellisafe – Najsigurnije putovanje automobilom sigurnost na prvom mjestu Volvo Intellisafe – Najsigurnije putovanje automobilom Slika nije dostupna Parcele na dražbi Volvo pokrenuo ovrhu protiv Zdravka Peveca zbog duga za 500 kamiona

Nakon petnaest godina igranja za švedsku izabranu vrstu, kapetan reprezentacije Zlatan Ibrahimović zahvalio je svima na podršci i objavio da je odigrao svoju posljednju utakmicu u žutom dresu.

Novi video Volvo Carsa prikazuje taj važan trenutak i prati Zlatana Ibrahimovića na njegovom putu prema Švedskoj.

U videu Zlatan i njegova obitelj idu na emotivni put u novom Volvu V90, osvrćući se na sve teške i lijepe trenutke Zlatanove karijere. Put završava ondje gdje je sve počelo - u predgrađu grada Malmöa.

"Snimanje ovoga filma bilo je emocionalno iskustvo, ali došlo je vrijeme da prepustim svoj žuti dres novoj generaciji. Za mene je bitno gledati naprijed, a ne unatrag. Novo putovanje počinje i za mene i za Volvo,“ kaže Ibrahimović. 

Zlatanova nogometna karijera započela je u Malmö FF u kasnim devedesetima. Švedski napadač je ubrzo dobio ugovor s Ajaxom koji je označio početak velike karijere tijekom koje je obišao talijansku, francusku i španjolsku nogometnu ligu igrajući za klubove poput Paris St-Germaina, Barcelone, Juventusa, Intera i AC Milana.

"Ponosni smo što smo dobili priliku da podijelimo ovaj trenutak u Zlatanovom životu i karijeri. On je vrlo jak ambasador Švedske u svijetu i pokazao je da svatko može biti ponosan na svoje vrijednosti i mjesto otkuda potječe,“ kaže Anders Gustafsson, izvršni potpredsjednik Volvo Carsa za Europu, Aziju i Bliski Istok.

Zlatan je osvojio nagradu za igrača godine Guldbollen (zlatna lopta) rekordnih deset puta i to devet puta uzastopno u periodu od 2007. do 2015. godine. Njegov ugovor u Paris St-Germainu je završio, te je četvrtak potvrdio da će nastaviti u Manchester Unitedu, jednim od najboljih nogometnih klubova svijeta.

Slijedeći prijašnji uspjeh prvog filma na kojem su radili Volvo i Zlatan po imenu "Prologue", svjetski poznati stručnjak i dobitnik brojnih nagrada za kompoziciju Hans Zimmer stvorio je drugi film po imenu "Epilogue", osvrćući se na završetak jedne te početak druge priče.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene