Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Chicagu

Žena smetala odvjetniku jer ima velike grudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik u Chicagu optužen je za seksizam jer je tražio da se pomoćnica odvjetnika optužbe premjesti - jer njene grudi ometaju rad porote.

Odvjetnik Thomas Gooch na sudu je branio vlasnika trgovine, no cijeli slučaj je očito zasjenila obdarena pomoćnica odvjetnika na suprotnoj strani koja je svojim dekolteom privlačila poglede. Gooch je pismenim putem zatražio da se pomoćnica premjesti u galeriju s ostalima jer 'odvlači pozornost poroti'.

Pročitajte i ovo Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države Krenulo je suđenje roditeljima - 1 Najteže tek slijedi Odvjetnik roditelja žrtava masakra: "Bio sam na ispitivanju dječaka ubojice. Kad sam vidio snimke, uzrujao sam se"

>> Oglas za posao: Traži se djevica velikih grudi za branje čaja

Smatra kako ju tužitelj namjerno sjeo pored sebe, iako nema dovoljno iskustva da bi mu mogla biti od veće pomoći u slučaju. 'Moj ured je već upoznat s taktikama i teatralnošću tužitelja, a ovaj put je pored sebe sjeo 'prsatu ženu' za koju ne postoji dokazi da je uopće školovana za posao pomoćnice i čija je jedina uloga da odvlači pozornost porote sa slučaja', napisao je Gooch i naišao na osudu kolega i struke, javlja AP.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene