Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kenneth Griffin je vjerojatno slutio da bi ga ravod mogao skupo stajati, ali što je previše, previše je i za milijardera.


Američki milijarder Kenneth Griffin, koji je prošle godine zatražio razvod, požalio se da supruga od njega navodno od njega traži milijun dolara alimentacije mjesečno kako bi uzdržavala troje djece, piše Huffington Post.

Anne Dias Griffin napravila je i popis mjesečnih troškova - 6800 dolara za namirnice, 7200 dolara za objedovanje u restoranu, 8000 dolara za poklone, 300 tisuća dolara za putovanja privatnim avionom, 160 tisuća dolara za plaćanje smještaja na odmoru, 60 tisuća za uredski prostor i zaposlene.

Vezani članci Jon Peters S Playboyevom zečicom razveo se nakon 12 dana braka, a tri tjedna kasnije ponovno je zaručen Gwen Stefani i Blake Shelton Pjevačica s novim dečkom ignorirala bivšeg koji ju je godinama varao s dadiljom njihove djece, a otkrio ga je iPad

Biste li poslušali savjete jednog od najbogatijih ljudi?

Griffin je direktor investicijskog društva Citadel, a prošle je godine prema magazinu Forbes zaradio 1,1 milijardu dolara. Ukupna imovina procjenjuje mu se na pet milijardi dolara.
Supruga tvrdi da je troškove izračunala na temelju onoga što je njihovoj djeci trebalo osigurati i dok su bili braku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook