Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što joj nije dopušteno da odlučuje o sljedećem američkom predsjedniku, mrcina od 300 kilograma se okomila na policajce.


Svinja teška gotovo 300 kilograma pojavila se u utorak ujutro na biralištu u Pelhamu, u New Hampshireu. Snimke svjedoče da joj naposljetku nije dopušteno da uđe na izborno mjesto, što je kod nje izazvalo revolt i nagnalo je na kraći sukob s policajcima.

Vezani članci Zoran Kurelić u studiju Dnevnika Nove TV - 1 Profesor o izborima u Njemačkoj: ''Ako se te dvije stranke nađu, možemo do Božića imati koaliciju. Ako ne...'' Bundestag Dvoje zastupnika u njemačkom parlamentu iz BiH: ''Osjećam potrebu da pomognem. Treba nam bolji plan''

Naime, očito nesretna što joj je uskraćeno pravo da odlučuje o sljedećem američkom predsjedniku, golema je životinja koju minutu provela prosvjedujući kod predstavnika zakona, međutim naposljetku je privedena i vraćena na farmu udaljenu 800 metara s koje je odšetala.

Sanders i Trump pobjednici predizbora u New Hampshireu

Ako ništa drugo, barem je dobro nasmijala sve prisutne, a nekima je i omogućila da je iskoriste za političku propagandu.

Tako je jedan neimenovani građanin, očito naklonjen nekom od njegovih rivala, zločesto primijetio ispred kamera kako ne vjeruje da je 'mrcina' pošla dati glas Donaldu Trumpu jer su svinje inteligentne životinje.  

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju