Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smiješni bjegunci

Vragolani (5) iskopali prolaz ispod ograde vrtića i otišli si kupiti Jaguar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mališani su danima neumorno kopali pomoću lopatica iz pješčanika.

Dvojica mališana iz Magnitogorska, svaki od njih star pet godina, postali su priča dana u Rusiji jer su uspjeli zbrisati iz vrtića zbog želje da se kućama vrate u Jaguaru.

Pročitajte i ovo Hrana u vrtiću Vladimira Nazora Zbog loše hrane i uvjeta Obrat u zagrebačkom vrtiću: Ravnateljica podnijela pa povukla ostavku nakon pobune roditelja Obnova Dječjeg vrtića Lipa u Čačincima Nakon osam mjeseci Djeca su ostala bez utočišta za igru i smijeh, sada je napokon počela obnova: "Jedva čekamo da se vratimo"

Vragolani su prvi dio plana sjajno osmislili i realizirali, pa ruski mediji prenose kako su danima ispod ograde vrtića pomoću lopatica iz pješčanika kopali prolaz koji su naposljetku iskoristili kako bi se dali u bijeg.

Akcijom 'Poštujte naše znakove' do manje stradalih u prometu

Na njihovu žalost, snovi su im se raspršili kada su u zastupništvu Jaguara shvatili da nemaju novaca za taj luksuzni automobil, međutim u jednom su se vozilu na kraju dana ipak provozali - policijskom.

Naime, neka brižna gospođa se silno zabrinula što uz njih ne vidi pratnju odrasle osobe, pa ih je uzela za ručice i odvela do najbliže postaje.

Policajci su ubrzo mališane neozlijeđene brzo vratili roditeljima, a cijenu njihove avanture je poslom platila osoba koja je toga dana bila zadužena da pazi na djecu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene