Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mališani su danima neumorno kopali pomoću lopatica iz pješčanika.


Dvojica mališana iz Magnitogorska, svaki od njih star pet godina, postali su priča dana u Rusiji jer su uspjeli zbrisati iz vrtića zbog želje da se kućama vrate u Jaguaru.

Vezani članci Učenici u školi (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Roditelji školaraca na mukama: ''Sva je odgovornost prebačena na nas'' Smiješna lica Djeca imaju urnebesne reakcije, njihove face popravit će vam dan

Vragolani su prvi dio plana sjajno osmislili i realizirali, pa ruski mediji prenose kako su danima ispod ograde vrtića pomoću lopatica iz pješčanika kopali prolaz koji su naposljetku iskoristili kako bi se dali u bijeg.

Akcijom 'Poštujte naše znakove' do manje stradalih u prometu

Na njihovu žalost, snovi su im se raspršili kada su u zastupništvu Jaguara shvatili da nemaju novaca za taj luksuzni automobil, međutim u jednom su se vozilu na kraju dana ipak provozali - policijskom.

Naime, neka brižna gospođa se silno zabrinula što uz njih ne vidi pratnju odrasle osobe, pa ih je uzela za ručice i odvela do najbliže postaje.

Policajci su ubrzo mališane neozlijeđene brzo vratili roditeljima, a cijenu njihove avanture je poslom platila osoba koja je toga dana bila zadužena da pazi na djecu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook