Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se češće pojavljuju

VIDEO: Snimio 'invaziju' NLO-a iznad Tokija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznad Tokija je snimljena prava 'invazija' NLO-a. osoba koja je napravila snimku tvrdi da ih je u jednom trenutku na nebu bilo preko stotinu, no na snimci se vidi između 10 i 20 neobičnih svjetala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stroga pravila Bačena sjena na Olimpijske igre: Japan bi trebao uvesti izvanredno stanje do kraja kolovoza Slika nije dostupna USPJEH U TOKIJU Milanović i Plenković čestitali Matei Jelić i Toniju Kanaetu na olimpijskim medaljama: ''Hrvatska je ponosna na vas!''

Svjedok koji je snimku napravio još 8. travnja, tvrdi kako je neobičnom nebeskom prizoru svjedočio uz još najmanje 20 zaprepaštenih građana. 'Isprva ih je bio pravi roj na nebu, možda i više od stotinu, ali se njihov broj postupno smanjivao do oko njih 20 u vrijeme kad sam snimao', objašnjava neimenovani svjedok, a prenosi portal rocketnews24.com.

Na ulicama je vladala prava pomutnja i ljudi su povikivali 'NLO!', istaknuo je svjedok. Napomenuo je kako su mu mnogi uputili kritike zbog žene koja viče u pozadini, ali on ističe da nije bilo nje, on uopće ne bi niti zamijetio što se događalo na nebu iznad Tokija.

O čemu se radi pogledajte na video snimci koju prenosimo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene