Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Građani su bili šokirani kad su vidjeli ovaj primjer lijenosti gradskih djelatnika


Vozači u Memphisu bili su prilično šokirani lijenošću tamošnjih djelatnika za cestovni promet kojima je prilikom iscrtavanja novih linija na cesti bilo teško pomaknuti hrpu lišća, pa su liniju naprosto nacrtali preko nje. No, ono što je još čudnije je što njihov šef za ovakav postupak ima opravdanje.

Vezani članci Pretjecanje Agresivno pretjecao usred ničega misleći da je siguran pa shvatio da mu pamet nije jača strana Pas u šumi U samoborskom šumarku sakrio se pas, možete li ga pronaći među lišćem?

>> Skandal u Slavoniji: Doslovno UKRALI cestu!

John Cameron je za WMCTV kazao kako je pravilo tvrtke da se iscrtavanje ne prekida zbog prepreka na cesti, već se radnici vraćaju kasnije i naknadno iscrtavaju linije koje nisu dobro napravljene. Cameron ih je opravdao objašnjenjem da se linije iscrtavaju s tri stroja koja po gradu voze jedan za drugim.

Strojevi se, rekao je, zbog sigurnosti ne gase i ne zaustavljaju dok se ne ispuni dnevni plan. Međutim, ovo objašnjenje nije nimalo zadovoljilo građane Memphisa koji su u komentarima na Facebook stranici WMCTV-a izrazili svoje nezadovoljstvo načinom na koji se troši njihov novac.

Action News 5 - Memphis, Tennessee