Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VEĆ je prodan!

VIDEO Ovo će biti najviši pogled iz jednog stana na zapadnoj hemisferi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na 426 metara visine, 432 Park Avenue neboder bit će najviši stambeni kompleks na zapadnoj hemisferi. Planira se da će 2015. biti izgrađen, a cijena apartmana u njemu bit će takva da je teško upotrijebiti riječ kojom bi se opisala.

Riječ je o samo jednom u nizu super visokih nebodera koji će niknuti uz južni kraj Central Parka i koji se već nazivaju "milijarderskim pojasom". Ti će neboderi biti toliko visoki, da im je potrebno odobrenje Federalne zrakoplovne administracije za izgradnju.

Pročitajte i ovo Najviša stambrena zgrada na svijetu (Foto: Dnevnik.hr) New York, New York Nezamisliv luksuz: Predstavljena najviša stambena zgrada na svijetu, koštala je tri milijarde dolara Slika nije dostupna Zombi apokalipsa Ludilo na vrhuncu: Igrači izazvali stampedo zbog rijetkog Pokemona

VIDEO One Trade Center najviši neboder u SAD-u

432 Park će biti najviši među njima. Imat će dva penthause apartmana, jedan na 96. i drugi na 95. katu. Prvi je već prodan za 95 milijuna dolara, dok onaj kat niže i s cijenom od 85 milijuna dolara, čeka svojeg milijardera, prenosi Business Insider.

Neboder je projektirao arhitekt Rafael Vinloy, a dizajnerica interijera, Deborah Berke, istaknula je kako joj je cilj bio postići to da većina stanova izgleda iznutra, kao da se nadvijaju nad New Yorkom. Na unutrašnjost ne treba trošiti riječi, jer je jednako impresivna kao i sve ostalo vezano uz taj neboder.

Kako će to izgledati jednom kad se izgradi i uredi, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

432 Park Avenue interior preview from D. Berke on Vimeo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene