Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Životna ušteđevina

VIDEO Novac čuvala kod kuće, pa ga IZJELI TERMITI!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novčanice vrijedne 400.000 juana, oko (365.000 kuna) pojeli su termiti, a ni jedna novčanica nije ostala netaknuta, priopćila je Narodna kineska banka.

Umjesto da novac koji je dobila od svoje djece položi u banku, jedna je Kineskinja odlučila da će ga čuvati u svojoj kući. Novčanice je stavila u plastične vrećice i odložila ih u drveni ormar. Šest mjeseci nakon toga, prilikom preuređivanja kuće, zavirila je u ladicu gdje ju je dočekao šokantan prizor - sve su novčanice načeli termiti, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 4 Važno je znati Nova prijevara širi se internetom: Lopovi poharali društvene mreže, ovo su stvari na koje morate pripaziti Ilustracija - 6 Mobilno bankarstvo Velika promjena u banci zbunila građane: Doznajemo kako možete zadržati fizički token

>> Gradom letjele novčanice!

Svoj gubitak pokušala je nadoknaditi odlaskom u banku tražeći nove novčanice. Međutim, neke od njih bile su izjedene do neprepoznatljivosti, tako da je banka kojoj se obratila žena, konzultirala Narodnu kinesku banku.

No, za brojne novčanice ni oni nisu mogli ustanoviti o kojim se točno novčanicama radi, pa se čini kako će žena ostati bez 90.000 juana, odnosno oko 55.000 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene